Ser godt ud, men er en time ikke lige i overkanten til kyllingebryst?
P
"René Hjorth" <rhjorth@spamcop.net> skrev i en meddelelse
news:fl21et0sprms2ra36a00oftuq1qmd5khrv@4ax.com...
> Thu, 19 Apr 2001 14:16:26 +0200 skrev "sanne hansen"
> <sfrede4@students.aabc.dk>
>
> Hej sanne,
>
> >Da jeg tit rejser til London og ofte ender på indiske spisesteder, ville
jeg
> >blive glad, hvis der er nogen der har opskrift på chicken korma ?
>
> En Korma er en mild lidt sødlig curry hvor der er bl.a. er anvendt
> kokosmælk. Den enkelteste er at gå i en indvandrebrutik og købe et
> glas curry korma pasta og så følge opskriften bagpå (det er en nem og
> god måde).
>
> Alternativt steger du noget kyllingebryst i tern, tilsætter en god
> sjat hakkede løg, lidt revet ingefær og steger færdigt - tilsæt lidt
> hvidløg, en god sjat god karry(pasta), og spæder op med kokosmælk og
> yoghurt naturel.
>
> Når det har simret forsigtigt en times tid, justerer du smagen f.eks.
> med salt, hvidløg, limesaft, sukker og måske mere karry, og lader den
> koge 5 minutter mere.
>
> Mvh,
> René
>
www.rene.hjorth.com