Hej
Jeg har læst at man kan putte en svinemørbrad ind sammen med æbler og
svesker. Det lyder da i hvert fald godt.
VH
Jesper
"lykke" <bente@lykkeland.dk> skrev i en meddelelse
news:bs2tqr$vlg$1@news.net.uni-c.dk...
>
> "Tina Susanne Johansson" <tina_johansson@NOSPAMyahoo.com> skrev i en
> meddelelse news:3fe4df4e$0$9764$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> > Men hvad kunne sådan et kødfyld bestå af? Vi køber noget hakket
> svinesmåkød
> > men hvad kan vi blande i det så det stadig bliver en traditionel and?
>
http://www.dk-fritid-dyr-kat.dk/sl.php?id=257
> >
www.gizzemissen.dk
> >
> Hej Tina
> Hakket svinesmåkød er udmærket, men du skal lave en god grov fars.
> Rør kødet med lidt fløde og lidt rasp. Tilsæt så grove stykker æble,
> svedsker og løg og endelig salt og peber. Hvis I er til den slags, kan du
> også bruge indmaden skåret i grove stykker, ellers bruger jeg normalt den
+
> hals + vingespidser til afkog til sovsen.
> Den fars, der evt. ikke kan være i anden, former du til et lille brød og
> steger ved siden af.
> Jeg farserer altid juleanden, mest af hensyn til familiens lidt ældre
> medlemmer, som ikke KAN undvære kødfyldet.
>
> Hilsen Lykke
>
>