|
| For salt!!! Fra : hedegaard |
Dato : 02-12-03 20:00 |
|
ARGHHH!
Har for første gang forsøgt mig ud i hj.lavet leverpostej - den er god, men
alt for salt efter min smag... ØV ØV skulle alligevel ha´ bagt en lille
prøve først. Nu står jeg med tre store postejer, der er bagt... Kan de
reddes på nogen måde???
Tina
| |
Aske (03-12-2003)
| Kommentar Fra : Aske |
Dato : 03-12-03 12:51 |
|
Sagt på godt jysk, det er godt nok træls. Men alligevel har du nu chansen
for at lave en luxus postej. Til en normal stor bakke leverpostej skal du
bruge en kvart liter piskefløde og en teskefuld Maizena. Maizenaen opløses i
fløden, og røres grundigt i leverpostejen, derefter giver du postejen en tur
i ovnen igen. Du kan selvfølgelig variere mængden af fløde efter hvor salt
postejen er, men prøv, det er fame guf.
hilsen @ske
"hedegaard" <hedegaard@FJERNMIGchristiansen.mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3fcce11b$0$152$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> ARGHHH!
> Har for første gang forsøgt mig ud i hj.lavet leverpostej - den er god,
men
> alt for salt efter min smag... ØV ØV skulle alligevel ha´ bagt en lille
> prøve først. Nu står jeg med tre store postejer, der er bagt... Kan de
> reddes på nogen måde???
> Tina
>
>
| |
hedegaard (03-12-2003)
| Kommentar Fra : hedegaard |
Dato : 03-12-03 13:39 |
|
"Aske" <arne.jensen@newmail.dk> skrev i en meddelelse
news:3fcdcd95$0$29308$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Sagt på godt jysk, det er godt nok træls. Men alligevel har du nu chansen
> for at lave en luxus postej. Til en normal stor bakke leverpostej skal du
> bruge en kvart liter piskefløde og en teskefuld Maizena. Maizenaen opløses
i
> fløden, og røres grundigt i leverpostejen, derefter giver du postejen en
tur
> i ovnen igen. Du kan selvfølgelig variere mængden af fløde efter hvor salt
> postejen er, men prøv, det er fame guf.
> hilsen @ske
TAK for dit råd - det vil jeg gøre...
VH Tina
| |
|
|