"Flying Hotdogs" <info@[NOSPAM]flyinghotdogs.dk> skrev i en meddelelse
news:3fce50f2$0$69934$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hej Jesper
>
> Det er jo lidt svært at sige - men jeg kan da fortælle hvordan vi
plejer at
> beregne til ca 10 almindeligt spisende personer.
> Sild: altid mindst tre slags og de store 500g. glas - hvis det er
købesild.
> Det er som regel kryddersild eller karrysild der er overskud af. De
"hvide"
> marinerede er oftest spist.
> Karrysalat bare en mindre skål ca 3-400 g hjemmelavet
> Ris alamande får vi altid lavet for meget af -( men det gør ikke
noget her
> hos os
> Laves af ca 500g risengrød, 2-300 g groft hakkede mandler og ½l
piskefløde,
> dertil ca ½ l kirsebærsovs.
>
> God fornøjelse
>
> Søren og Anette
> --
> Anette & Søren Faarborg
> The Flying Hotdogs: Ikke så meget snak - bare god musik
>
www.flyinghotdogs.dk mail: info@NOSPAMflyinghotdogs.dk
> Find din fynske musik på
www.musikfyn.dk
>
>
>
>
>
Lav altid for meget ris alamande. Det er pragtfuldt som morgenmad. Og
lad være med at pakke al slikket sammen efter juleaften. Når børnene
om morgenen for øje på slikket (længe før de voksne har tænkt sig at
stå op) vil de tro det er forbudte sager og er MEGET stille mens de
spiser af det. Naturligvis vil de voksne "ikke opdage" børnenes
ugerning.
mvh
Jørgen