"Nette" <nettesnetpost(fjerndette)@@hotmail.com> writes:
> Da jeg op til jul venter familieforøgelse og nok derfor ikke har det vilde
> overskud til at klare mere end højst nødvendigt, vil jeg meget gerne snart i
> gang med de ting, der kan laves i god tid.
Tillykke
> Jeg tænkte derfor på, om jeg ikke lige så godt kunne få lavet julerødkålen,
> og så bare smide det i et glas og på køl indtil d. 24. december.
Jeg plejer at fryse det i stedet for. Så holder det længere.
> Men nu er mine opskrifter, som jeg plejer at bruge væk.
>
> Jeg mener, jeg plejer at koge det op med ribssaft, lidt eddike,
> appelsinskiver og lidt kanel.
> Kan det passe, eller er jeg helt galt på den? Mangler jeg noget
> vigtigt?
Jeg plejer at svitse noget ande- eller svinefedt i en stor gryde.
Hælde alt rødkålen i og smage det til med eddike, sukker og lidt
ribsgele. Appelsin og kanel plejer jeg ikke at bruge, men det er jo
smag og behag. Det kunne da være at jeg skulle prøve det.
> OG vi er ikke vant til at spise and, som vi har valg ti år. Skal der
> andet i den end svesker og kvarte æbler?
Salt og lidt peber. Og masser af æbler! Jeg elsker æbler.
God fornøjelse med det hele.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.triane.dk, juletræer, gran og julebutik
Tag familien med på skovtur og fæld dit eget juletræ.