Uha. ja.... Du har besøgt et af de hotte steder hos det internationale øl
entusiastmiljø. Irlands først mikrobryggeri og i øvrigt ophavsmænd til en af
verdens absolut bedste portere - porterhouse plain porter. Porter House har
igennem tiderne haft sit slid med Guinness - lidt ligesom de små danske
bryggerier har bøvl med de(t) store bryggeri(er). Men tilsyneladende går det
meget godt for Porterhouse. Jeg ærger mig stadig over, at jeg ikke tog
forbi, da jeg rejste Irland tyndt med min kæreste for et par år siden :(
Bjarke
"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> wrote in message
news:3fc618df$0$95057$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> "Jesper" <Ingen@mail.dk> skrev i en meddelelse
> news:3fbfd9fe$0$150$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
>
> > Sidder lige og har en diskussion om guiness. Jeg mener ikke at have
> > oplevet en guiness i Danmark, der har så tykt skum, at det kan holde
> > formen til man når ned mod bunden. Kan det virkeligt passe, at vi i de
> > her øl-tider ikke kan få den ægte vare i Danmark?
>
> Det skal jeg ikke kunne svare på, men jeg er netop hjemkommet fra en
> forretningsrejse til Dublin. Jeg smagte Guinness flere steder, men fik den
> bedste udgave på mit eget hotel (Rathmines Capital Hotel). Den var f.eks.
> klart bedre end den, jeg fik serveret på selve Guinness-bryggeriet i
Gravity
> Bar. Jeg er faktisk overbevist om, at tapning/servering spiller en stor
> rolle for det færdige resultat, ligesom en meget lille temperaturforskel
> giver en helt anden Guinness, hvis du forstår, hvad jeg mener.
>
> Lad mig ved denne lejlighed gøre lidt reklame for Porters House i Dublin:
> Porters House er et mikrobryggeri, der bl.a. brygger en fremragende Oyster
> Stout, der slår en Guinness med flere banelængder. Se et billede fra
stedet
> på min fotodagbog (link i signaturen).
>
> --
> -Jens B.
>
>
www.fotolog.dk - Min personlige fotodagbog på nettet
>
>