|
| Rugbrødsbagning Fra : NIL |
Dato : 20-11-03 13:44 |
|
Hej gruppe.
Er der nogen her i gruppen, der kan fortælle mig, hvad jeg skal gøre for at
undgå at skorpen krakkelerer på mit hjemmebagte rugbrød?
Mvh. Pia
| |
Carsten Finn Rasmuss~ (20-11-2003)
| Kommentar Fra : Carsten Finn Rasmuss~ |
Dato : 20-11-03 19:17 |
|
NIL wrote:
> Hej gruppe.
> Er der nogen her i gruppen, der kan fortælle mig, hvad jeg skal gøre
> for at undgå at skorpen krakkelerer på mit hjemmebagte rugbrød?
> Mvh. Pia
Det har jeg aldrig oplevet med rugbrød. At skorpen krakkelerer kunne
tyde på, at dit brød ikke er færdighævet før det kommer i ovnen. Du
skriver ikke noget om opskriften, men prøv at lade det hæve lidt
længere.
--
Carsten (3600), HELD er noget der indtræffer når grundige forberedelser
mødes med en gunstig lejlighed....
| |
Lars Clement (24-11-2003)
| Kommentar Fra : Lars Clement |
Dato : 24-11-03 23:52 |
|
Tilsyneladende har det en sammenhæng med surdejen: Prøv at ændre temperatur
/ hævetid. Jeg har erfaring for at det også afhænger af surdejens alder,
samt den vandmængde, der er i dejen.
--
Med venlig hilsen
Lars Clement
clement@post9.tele.dk
"Brug lidt lim og en dykker -
Så går det aldrig i stykker."
"NIL" <nilau4@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:3fbcb726$0$182$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hej gruppe.
> Er der nogen her i gruppen, der kan fortælle mig, hvad jeg skal gøre for
at
> undgå at skorpen krakkelerer på mit hjemmebagte rugbrød?
> Mvh. Pia
>
>
| |
|
|