On Tue, 18 Nov 2003 08:12:17 +0100, Bo Warming wrote:
> "Per" <per.dk@mailBox.dk> wrote in message
> news:1smlrg1g6ds6g.10qywir33kvng$.dlg@40tude.net...
>> Hej
>> Lige en lille opskrift, som vi ofte bruger som alternativ til gløg.
>> Den fås i den kolde tid på mange pubber i Irland.
>>
>> Portvin fyldes i et glas (evt. dem til Irish coffe) og der tilsættes lidt
>> sukker (ca.1 tsk.)
>> En halv citronskive med 4-5 hele nelliker stukket i lægges i glasset.
>> Kogende vand tilsættes (portvinen først, så holdet glasset til det - det
>> skulle også hjælpe at lade en teske stå glasset når man hælder det varme
> i)
>>
>> Det laves med lidt "løs hånd", men ca. halvt vand halvt portvin. Juster
>> efter smag. En sjat cognac kan peppe den lidt op.
>>
>>
>> Dels smager det rigtig godt og så laver man ikke mere end det der drikkes
>> efterhånden.
>
> Hospitalssprit, stødt melis og snobberi, så er den hjemme.
>
> Reklame afgøre om gløgg sælger bedre end hotport
Jeg har nu ikke tænkt mig at sælge af det.
> Men idag er irsk druk lige så fornemt.
Ja sikkert, eller tillært når man har boet der ovre 28 år
--
MVH Per
Billede af Molly:
http://megapixel.dk/albums/visbillede.php?id=109968
Fjern Box ved svar på mail.