Mon, 17 Nov 2003 19:38:05 +0100, 3140 Bagdad Bob <wholesome@ofir.dk> skrev:
> "My" <min@duer.ikke> skrev i en meddelelse
> news:3fb86850$0$29396$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
>> Jeg overvejr at anskaffe mig en fondue. Jeg har ladet mig fortælle at
>> støbejerns er de bedste, og at man kan få den for omkring 100 kr. Det er
>> jo
>> ingen penge :0)
>>
>> Men jeg synes mest man ser de der blanke - aluminiums ??? fondu'er. Er
>> der
>> nogen der har set de der af støbejern, eller skal jeg bare lede videre,
>> og
>> har været "uheldig" i de butikker jeg har været i?
>
> Hmm - tror at rødvinsfondue (som imho ikke noget med rigtig fondue at
> gøre)
> og støbejerns gryder hænger sammen
>
> Til (rigtig) olie fondue er kobber eller andet tyndt metal bedst.
> Hurtigere og højere temperatur er nemlig vejen frem.
>
Til gengæld er støbejern etc. absolut bedst til Oste-og Chokoladefondue.
mvh
Krabsen
--
Sendt via Opera.
www.krabsen.dk
www.responsnord.dk
mfl