7 slags hapser. Madpakkedesign for junior
Børneprofessionelle er ved at falde over hinandens ben i MorgenTV2 for at
afgøre hvad er "yt" og hvad er "forkrampet" og hvad matcher en vild
teenagers personlighedprofil - mht madpakker.!
Ole Stephensen fremlægger sine 7 slags "hapser" bl.a. fiskefrikadelle,
chokolade-desert osv
Hver kreation er indpakket i stanniol.
Skolen leverer frugt.
Men nej, siger overeksperten - det skal være helt ny menu hver dag.
Rugbrød er yt ifølge seneste skolegaards-trend hævder en højtuddannet at
vide.
Man må følge med, hvis man vil leve barnets liv for det.
Vilde Oscar skal spise pasta med engangsplastik-ske så gastronomi give ham
status i klassen. Indtil moden skifter.
Ærternes optøning skal times.
Det var en befrielse, da jeg om sider fik lov selv at producee madpakkerne
udfra et isskab med et beskedent sortiment af leverpostej, rugbrød og
spegepølse.
Den tids mellemlægspapir var gennemsigtigt så man kunne undgå at røre ved
leverståhejmaden, når den svømmede i saft fra rødbede-skiven (den tids
madkosmetik)- stanniolkamouflerede hapser der ikke er varedeklareret med
læselig skrift - er det ikke børnemishandling og kan føre til
tvangsfjernelse?
--
Bo Warming
Bjelkes Alle 46, 2200 København N
Tel: 3586 1000, fax: 3586 1001
http://www.glistrup.com