Hej trine
Tak for dit svar..Og jeg fandt ud af at det er jomfruhummerhaler, så de skal
koges i 7 min. og du mener det er ligemeget med at fjerne den der streng???
Dennis
"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
news:u3cdct9zg.fsf@trinekc.dk...
> "Dennis Jensen" <saskia@ofir.dk> writes:
>
> > Jeg har fået et kilo hummerhaler, og aner ikke hvad jeg skal gøre ved
dem??
> > de er røde så de må vel være kogte? men hvordan tilbereder man lige
sådan
> > nogle, og hvad med den der streng er den svær at fjerne?
>
> Den der streng er ligemeget. Den gør ikke noget ved smagen og den er
> ikke farlig. Glem den og nyd halerne.
>
> Er det i øvrigt hummerhaler og ikke jomfruhummerhaler?
> Jomfruhummerhaler er nemlig også rød/orange, når de ikke er kogte.
>
> Der har lige været en tråd om jomfruhummerhaler, prøv at google efter den.
>
> Mvh Trine
>
> --
> Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
>
>
http://www.triane.dk, juletræer, gran og julebutik
> Tag familien med på skovtur og fæld dit eget juletræ.