|
| Gnocchi Fra : Helle |
Dato : 27-10-03 16:20 |
|
Hej gruppe.
Jeg så noget af et kokkeprogram på DR2 i går aftes. En svensk kok lavede
noget hun kaldte Gnocchi.
Jeg har så kigget på Google, da jeg synes det lød ret lækkert, og jeg har
fundet frem til at det af oprindelse er en italiensk egnsret, en slags
kartoffelpasta.
Så vidt jeg kan se fra de tidligere nyhedsposteringer, så kan de laves i
flere varianter.
Er der nogen her der har forsøgt sig, og hvordan varierer I dem ?
Er der i øvrigt nogen der ved om det portugisiske Nioch er det samme som
Gnocchi ?
Nioch er det ikke helt lykkedes mig at finde noget brugbart om ..
På forhånd tak,
Helle (ny i gruppen)
| |
Padmé Amidala (27-10-2003)
| Kommentar Fra : Padmé Amidala |
Dato : 27-10-03 19:18 |
|
Har du overvejet blot at købe dem færdige?
VH
Padmé
| |
Helle (27-10-2003)
| Kommentar Fra : Helle |
Dato : 27-10-03 19:23 |
|
"Padmé Amidala" <gsagae@geagnhwo.com> wrote in message
news:3f9d6148$0$94860$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Har du overvejet blot at købe dem færdige?
>
> VH
> Padmé
>
Jeg synes det er sjovere at lave maden selv.
Helle
| |
Mrs Krabappel (28-10-2003)
| Kommentar Fra : Mrs Krabappel |
Dato : 28-10-03 09:40 |
|
"Helle" <hellesadrtilnyheder@hotmail.com> wrote in message
news:3f9d628d$0$27438> >
> Jeg synes det er sjovere at lave maden selv.
>
.....og det smager altid bedst!
Emnet har været behandlet her flere gange, se fx
http://makeashorterlink.com/?Z20725B56
Man kan IKKE lave gnocchi efter nøjagtige mål/gram, prøv dig frem, når du
laver dejen skal den ikke klistre men skal helle ikke være for hård. Lidt
mel af gangen...
Sandra
| |
Helle (28-10-2003)
| Kommentar Fra : Helle |
Dato : 28-10-03 19:19 |
|
> Emnet har været behandlet her flere gange, se fx
> http://makeashorterlink.com/?Z20725B56
> Man kan IKKE lave gnocchi efter nøjagtige mål/gram, prøv dig frem, når du
> laver dejen skal den ikke klistre men skal helle ikke være for hård. Lidt
> mel af gangen...
>
> Sandra
>
Så vidt jeg husker nævnte jeg også at jeg allerede havde læst de indlæg...
og så mange var der altså ikke..
Og det var rent faktisk dig der skrev de fleste indlæg, derfor vil jeg gerne
have yderligere kommentarer.
Men tilsyneladende er det ikke noget folk kender noget til.
Helle
| |
Mrs Krabappel (30-10-2003)
| Kommentar Fra : Mrs Krabappel |
Dato : 30-10-03 15:09 |
|
"Helle" <hellesadrtilnyheder@hotmail.com> wrote in message
news:3f9eb2fc$0$45317
> Og det var rent faktisk dig der skrev de fleste indlæg, derfor vil jeg
gerne
> have yderligere kommentarer.
> Men tilsyneladende er det ikke noget folk kender noget til.
>
You can't get it all, der er heller ikke mange italienere der hygger sig med
at skrive på en dansk NG...
Sandra
| |
Kasper Damkjær (28-10-2003)
| Kommentar Fra : Kasper Damkjær |
Dato : 28-10-03 09:30 |
|
"Helle" <hellesadrtilnyheder@hotmail.com> wrote in
news:3f9d379a$0$27387$edfadb0f@dread16.news.tele.dk:
> Jeg så noget af et kokkeprogram på DR2 i går aftes. En svensk kok
> lavede noget hun kaldte Gnocchi.
> Jeg har så kigget på Google, da jeg synes det lød ret lækkert, og jeg
> har fundet frem til at det af oprindelse er en italiensk egnsret, en
> slags kartoffelpasta.
> Så vidt jeg kan se fra de tidligere nyhedsposteringer, så kan de laves
> i flere varianter.
> Er der nogen her der har forsøgt sig, og hvordan varierer I dem ?
Jeg er ikke nået længere end den "normale", men der er en række
varianter her: http://italianfood.about.com/library/rec/blr0162.htm
--
Kasper Damkjær
http://damkjaer.net/
| |
Herbert Giulio Garon~ (29-10-2003)
| Kommentar Fra : Herbert Giulio Garon~ |
Dato : 29-10-03 17:20 |
|
Jeg har også lavet Gnocchi.. Jeg har ikke varieret andet end sovsen fra gang
til gang...
og Sandra har ret: man kan ikke lave dem på mål... kun på fornemmelsen og
følelserne.
Jeg kender ikke meget til portugisisk mad, så det med Nioch kan jeg ikke
hjælpe med.
/H. Giulio Garonfolo
| |
|
|