|
| Dyreryg, - tilbehør Fra : Michael Nielsen |
Dato : 24-10-03 23:16 |
|
Nogle der har et godt alternativ til dyreryg, plejer at bruge kartofler &
walldorf men vil gerne prøve noget andet....
Haster lidt da den skal bruges lørdag aften...
Michael
| |
Mads Thorning Peders~ (25-10-2003)
| Kommentar Fra : Mads Thorning Peders~ |
Dato : 25-10-03 08:39 |
|
"Michael Nielsen" <**m.oestergaard@c.dk> skrev i en meddelelse
news:3f99a488$0$29419$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Nogle der har et godt alternativ til dyreryg, plejer at bruge kartofler &
> walldorf men vil gerne prøve noget andet....
Bagt kartoffelmos?
2,5 kg kartofler skrælles og skæres i skiver
3 løg pilles og hakkes fint
Finthakket spinat - kan sagtens være frost-udgaven
4 tsk. muskat
5 dl. mælk
8 æg delt i blommer og hvider
2,5 kg skrællede kartofler i skiver koges i usaltet vand. De sidste 5
minutter koges 3 løg i meget små tern med. Lidt af vandet bruges til at
opløse 3 bouillontern. 4 tsk muskat + 5 dl. Mælk blandes og piskes i. 8
æggeblommer piskes i et par stykker ad gangen sammen med den optøede spinat.
Salt + bouillon tilsættes og piskes sammen.
8 æggeblommer piskes stive. Halvdelen af æggehviderne vendes forsigtigt i
halvdelen af mosen. Samme gøres med den anden halvdel.
Store ildfaste skåle: 200 grader 45-55 minutter.
Ovenstående opskrift var mere end rigeligt til 10 personer
| |
MAndersen (25-10-2003)
| Kommentar Fra : MAndersen |
Dato : 25-10-03 09:14 |
|
"Michael Nielsen" <**m.oestergaard@c.dk> skrev i en meddelelse
news:3f99a488$0$29419$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Nogle der har et godt alternativ til dyreryg, plejer at bruge kartofler &
> walldorf men vil gerne prøve noget andet....
> Haster lidt da den skal bruges lørdag aften...
>
> Michael
>
perleløg stegt i sukker og margarine, bønner, karotter, rødbedefrit. Du kan
også søge på dyreryg på Google, der kommer mange forslag
--
MAndersen
Dørtrinet til visdommens tempel er
kendskabet til ens egen uvidenhed
(C.H. Spurgeon 1834-1892)
| |
|
|