Hvad med at lave halvt så meget creme, og så supplere med noget frugt,
f.eks. brombær?
En anden mulighed ville være at lave chokolademousse af chokolade og æg,
uden fløden... men det er spørgsmålet, om det passer til kagen.
/P
"Sabrina86" <Sabrina86.news@kandu.dk> wrote in message
news:3f87d34c$0$94868$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> I morgen skal jeg lave lagkage. Som fyld benytter jeg altid min farmors
> opskrift på chokoladecreme:
>
> ½ liter piskefløde
> 200 gram mørk chokolade
>
> Piskefløden varmes i en gryde, og chokoladen smeltes deri. Derefter skal
> det stå natten over i køleskabet. Næste dag piskes det igennem med en
> elmixer, til det har den rigtige tykkelse.
>
> Da dette er den rene kaloriebombe, kunne jeg godt tænke mig at høre, om
> nogen har en idé til, hvordan jeg kan gøre cremen knap så kalorieholdig?
>
> Med venlig hilsen
> Sabrina
>
> --
> Leveret af:
>
http://www.kandu.dk/
> "Vejen til en hurtig løsning"
>