/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opskrift på toastbrød med rejer og souffle
Fra : Jeannie Kristensen [~


Dato : 24-09-03 16:21

Hej!
For en 15-20 år side prøvede jeg en opskrift på en nem forret, men jeg
kan ikke finde den igen.

På en skive toastbrød (ristet?) lægges lidt rejer. Herudover lægges et
lag af en blanding af piskede æggehvider, mayonaise og karry. Det hele
får et par minutter ved høj varme i ovnen.
Måske var der flere ingredienser?

Er der nogen, der kan hjælpe med en komplet opskrift?

--
Hilsen Jeannie Kristensen


 
 
Gitte Sørensen (26-09-2003)
Kommentar
Fra : Gitte Sørensen


Dato : 26-09-03 16:08

Wed, 24 Sep 2003 17:21:00 +0200, skrev "Jeannie Kristensen [4700]"
<Vaelg.svar@til.afsender> i dk.kultur.mad+drikke:

>For en 15-20 år side prøvede jeg en opskrift på en nem forret, men jeg
>kan ikke finde den igen.

Jeg har denne opskrift klippet ud fra et gammelt ugeblad (muligvis fra
Kirsten Hüttemeyer's tid) - jeg har skrevet det direkte af, selvom
der er lidt spøjse formuleringer imellem

Lune rejebrød - 4 pers.:
200 g rejer
smør
karry
4 skiver franskbrød
smør
100 g mayonnaise smagt til med sennep, citron og 1 stiftpisket
æggehvide
salatblade

Rejerne kan være spanderejer, og skal i så fald bruses over med koldt
vand og dryppe godt af, eller de nypillede lige parate til at letstege
hurtigt i gyldent smør på en pande og straks drysses karry og evt.
lidt peber over. Brødet smøres og rejerne fordeles herover, anbringes
på en bageplade, evt. på folie. De rører maynonnaise med sennep og
citron og blander heri den stiftpiskede æggehvide. Brødene bager på
nederste rille ved 225 gr. i 10 min. serveres på salatblade.


--
mvh Gitte Sørensen

Nyt forum for gigt-ramte og deres pårørende:
http://forum.gobs.dk

Jeannie Kristensen [~ (27-09-2003)
Kommentar
Fra : Jeannie Kristensen [~


Dato : 27-09-03 10:54

Gitte Sørensen wrote:
> Wed, 24 Sep 2003 17:21:00 +0200, skrev "Jeannie Kristensen [4700]"
> <Vaelg.svar@til.afsender> i dk.kultur.mad+drikke:
>
>> For en 15-20 år side prøvede jeg en opskrift på en nem forret, men
>> jeg kan ikke finde den igen.
>
> Jeg har denne opskrift klippet ud fra et gammelt ugeblad (muligvis fra
> Kirsten Hüttemeyer's tid) - jeg har skrevet det direkte af, selvom
> der er lidt spøjse formuleringer imellem
>
> Lune rejebrød - 4 pers.:
> 200 g rejer
> smør
> karry
> 4 skiver franskbrød
> smør
> 100 g mayonnaise smagt til med sennep, citron og 1 stiftpisket
> æggehvide
> salatblade
>
> Rejerne kan være spanderejer, og skal i så fald bruses over med koldt
> vand og dryppe godt af, eller de nypillede lige parate til at letstege
> hurtigt i gyldent smør på en pande og straks drysses karry og evt.
> lidt peber over. Brødet smøres og rejerne fordeles herover, anbringes
> på en bageplade, evt. på folie. De rører maynonnaise med sennep og
> citron og blander heri den stiftpiskede æggehvide. Brødene bager på
> nederste rille ved 225 gr. i 10 min. serveres på salatblade.
Hej Gitte!
Det lyder som den. Mange tak for hjælpen
--
Hilsen Jeannie Kristensen


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177505
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408554
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste