/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hermandej:
Fra : kim rasmussen


Dato : 23-09-03 18:54


hej NG
Er der nogen her der har kendskab til hermankage ?
--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet



 
 
Lisbeth Sejberg (23-09-2003)
Kommentar
Fra : Lisbeth Sejberg


Dato : 23-09-03 20:15

kim rasmussen <raski@dbmail.dk> skrev:
>
>hej NG
>Er der nogen her der har kendskab til hermankage ?
>--
>Mvh
>Kim Rasmussen
>www.leChef.dk
>Din køkkenchef på nettet

-- Er det det der ulækre noget der kørte som "kædebrev" for nogle
år siden? Altså noget med at sende en klump dej?
Lisbeth


kim rasmussen (23-09-2003)
Kommentar
Fra : kim rasmussen


Dato : 23-09-03 21:20

Ja, lige præcis

--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet



Nette (23-09-2003)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 23-09-03 21:46


"kim rasmussen" skrev i en meddelelse
news:%N%bb.110119$zL.494@news1.bredband.com...
>
> hej NG
> Er der nogen her der har kendskab til hermankage ?

Ja.

Nette



Christian B. Andrese~ (24-09-2003)
Kommentar
Fra : Christian B. Andrese~


Dato : 24-09-03 07:04


"Nette" <nettesnetpost@hotmail.com> wrote in message
news:3f70b119$0$13252$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
>
> "kim rasmussen" skrev i en meddelelse
> news:%N%bb.110119$zL.494@news1.bredband.com...
> >
> > hej NG
> > Er der nogen her der har kendskab til hermankage ?
>
> Ja.

Den smager dejligt, men hvordan starter man fra bunden ?


--
mvh/rg. Christian



Nette (24-09-2003)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 24-09-03 13:18


"Christian B. Andresen" skrev i en meddelelse
news:3f7133d3$0$83065$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Den smager dejligt, men hvordan starter man fra bunden ?

Ja, og man kan lave mange varianter.
Se venligst mit svar nedenunder til Kim.

Nette



kim rasmussen (24-09-2003)
Kommentar
Fra : kim rasmussen


Dato : 24-09-03 08:21

Hej Nette
Har du lyst at dele din erfaring??

--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet



Nette (24-09-2003)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 24-09-03 13:17


"kim rasmussen" skrev i en meddelelse
news:sCbcb.120290$GK.696@news2.bredband.com...
> Hej Nette
> Har du lyst at dele din erfaring??

Jamen hvad vil du gerne vide?

Første gang jeg stødte på kagen var via en klasseveninde for ca. 20-22 år
siden.
Min mor har vidst stadig opskriften på, hvordan man plejede Herman dengang.
Den har ikke ændret sig ret meget til, hvordan den er i dag. Eller rettere
var dengang, jeg stødte på den igen for et par år siden.
Her i sommers blev jeg tilbudt en igen..

Det er altså en kage, der har rigtig mange år på bagen.
Det er selvfølgelig ikke til at sige, om det stadig er den samme, eller om
det er en , der lige som jeg, har haft en gammel opskrift og som så har haft
lyst til at forsøge igen og så selv har startet en skærekage op. I
princippet er det bare væske, mel og sukker, som er blandet sammen, og som
man så fylder mere på dag efter dag og deler den i x antal portioner, som
man forærer til venner og bekendte. Man beholder een portion selv, som man
så blander æg, mælk, bagepulver , smag osv. i, og bager til en Hermankage.
Kan man ikke få portionerne delt ud til andre, så kan man fryse den ned og
senere selv starte forfra, som om det er en portion man lige har fået.

Det eneste jeg nok ville se bort fra i opskriften er det, at man skal lade
den stå på køkkenbordet. Det kunne jeg aldrig finde på. Den skal
selvfølgelig i køleskabet, hvilket jeg også rådede min veninde til i
sommers, da hun fik den foræret i en mødregruppe.

Jeg er selv tidligere bager, og en af mine venner en ret god kok, og da vi
fik kagen genopfrisket for et par år siden, opfandt vi 117 opskrifte rpå
kager, man kunne lave ud af Herman.

Ja, det var altså det JEG ved om Herman.....Men jeg ved ikke om det var
sådan noget, du ville vide?

Nette





Lisbeth Sejberg (24-09-2003)
Kommentar
Fra : Lisbeth Sejberg


Dato : 24-09-03 20:22

Nette <nettesnetpost@@hotmail.com> (fjerndette) skrev:

Den skal
>selvfølgelig i køleskabet, hvilket
>jeg også rådede min veninde til i
>sommers, da hun fik den foræret i en mødregruppe.

>Nette

-- AHA !! Altså en "moderkage" ??
Lisbeth


Nette (24-09-2003)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 24-09-03 23:34


"Lisbeth Sejberg" skrev i en meddelelse
news:10644314260.924216767758466@dtext.news.tele.dk...
> -- AHA !! Altså en "moderkage" ??

Ha ha ha ha ( skal udtales højt og klart)

Nette



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste