|
| Ribbenssteg Fra : Padmé Amidala |
Dato : 09-09-03 15:18 |
|
Hvor lang tid skal sådan en fætter have? den er på ca 1 kg vist nok lidt
over..
VH
Padmé
| |
Trine Kornum Christi~ (09-09-2003)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 09-09-03 15:19 |
|
"Padmé Amidala" <gsagae@geagnhwo.com> writes:
> Hvor lang tid skal sådan en fætter have? den er på ca 1 kg vist nok lidt
> over..
Omkring 3 timer ved 110 grader ellers en god time ved 200 grader.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.triane.dk, billig overnatning i Nordjylland
http://www.bierstedjuletraeshandel.dk, æresporte og gran
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder
| |
Ukendt (09-09-2003)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 09-09-03 15:56 |
|
> Hvor lang tid skal sådan en fætter have? den er på ca 1 kg vist nok lidt
> over..
Lidt over en time ved ca. 200 grader.. Efter en time vil jeg anbefale, at du
skruer op til 230-240 grader, og giver den ca. 10 minutter der, så sværene
bliver sprøde. Husk at hælde vand over den før du sætter den i ovnen, og
gnid den med lidt salt og peber.
--
Mvh.
Jeppe Vestergaard, Aalborg
Der er en "fejl" i min email-adresse.
| |
|
|