Bo Warming <ELTZNXFXSMII@spammotel.com> skrev:
>Dyrt hakket kød smager lidt bedre end
>de flade skiver man køber til at lave
>hamburgers af - og der står 96%
>økosekød på disses emballage.
>
>I 70erne solgte Irma oksekød tilsat
>soyaprotein-pulver og det smagte lidt i
>samme stil.
>Der er selvfølgelig noget klæbemiddel
>der får den runde skive til at hænge
>bedre sammen end de hakkebøffer du
>selv former, men det er sikkert under 1%
>og uden smag.
>Hvis der var smagsforbedrende ting,
>fx det tredie krydderi ville de nok
>skrive det på varedeklarationen.
>
>--
>Bo Warming
>Bjelkes Alle 46, 2200 København N
>Tel: 3586 1000, fax: 3586 1001
>
http://www.glistrup.com
-- Ønsker du virkelig at vide hvad det er ??
Lisbeth