"Stefan Garvig" <sgdataGED@edb.dk> skrev i en meddelelse
news:bj0uud$1e5l$1@news.cybercity.dk...
> Denne gruppe lever ikke helt op til sit navn, synes jeg: mad+drikke.
Drikke
> mangler i overordentlig grad. Hvorfor mon egentlig?
>
> Nuvel - jeg vil gerne bidrage med lidt vin-snak. Forleden fik jeg serveret
> en Riesling fra 1995. Den var købt i Netto for ca. 40 kroner og havde
> ligget i et rum, hvor temperaturen svinger mellem 17 til 35 grader (på
hede
> somre). Jeg forventede, at den var udrikkelig pga. alderen og de svingende
> temperaturforhold., men den var meget fin, stadig frisk, blomsteragtig,
dog
> havde fået en tone af modenhed.
>
> Men tænk, at en Riesling kan overleve så mange år. Fabelagtigt! Jeg vil
> snarest købe nogle Rieslinger og lægge dem på lager.
>
Faktisk skal gode Rieslinger helst have nogle år i kælderen, inden de bør
drikkes.
Og så får man nogle fantastiske vinoplevelser ud af det.
Men som du har oplevet det, kan også mere ydmyge flasker have gavn af
lagring.
mvh
Anders
www.ølsmagning.com