/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
bananis
Fra : Bettina Madsen


Dato : 30-08-03 08:08

Godmorgen!

Er der nogen af jer der har prøvet at lave bananis med succes?
Den skal være cremet og minde om underground bananis. Jeg har fundet
en del opskrifter, men jeg er bange for at banan krystaliserer når
isen fryses (selmom jeg har ismaskine).
Det kan godt være at den opskrift jeg søger er baseret på kunstig
smag og farve.........

Håber der er nogen der kan hjælpe.

Ha' en god lørdag!

MVH Bettina




--
Med venlig hilsen
Bettina Madsen

 
 
Benedikte Brisson (30-08-2003)
Kommentar
Fra : Benedikte Brisson


Dato : 30-08-03 09:37


"Bettina Madsen" <bma@SLET-DETTEducktrucks.dk> skrev i en meddelelse
news:Xns93E75CD3B4759uldimund@62.243.74.163...
> Godmorgen!
>
> Er der nogen af jer der har prøvet at lave bananis med succes?
> Den skal være cremet og minde om underground bananis. Jeg har fundet
> en del opskrifter, men jeg er bange for at banan krystaliserer når
> isen fryses (selmom jeg har ismaskine).

Da mine unger var små, var det moderne at lave 'banan-ispinde' af halve
bananer, der blev sat på pind og frosset. Jeg mener godt nok ikke, at de
krystalliserede, så det tror jeg ikke, du behøver at være bange for...

Venlig hilsen Dikte



Marianne (30-08-2003)
Kommentar
Fra : Marianne


Dato : 30-08-03 19:58

> Er der nogen af jer der har prøvet at lave bananis med succes?


Ja - I Kille Ennas bog 'Mit solskinskøkken' er der en babanis-opskrift, som
jeg tror, du vil kunne lide. Har desværre ikke bogen hjemme, men måske du
kender en, der har ...

mvh
Marianne



Henrik Engel (31-08-2003)
Kommentar
Fra : Henrik Engel


Dato : 31-08-03 09:16

Hej Bettina

På min hjemmeide er den opskrift fra Kille Enna som der bliver
nævnt og den er simopelthen så god at underground is godt kan gå
hjem og pakke.

Den står under desserter og Bourbon-Pecan Tærte med Banan is.


Henrik Engel

----------------------
www.FamilienEngels.net
----------------------


Bettina Madsen (31-08-2003)
Kommentar
Fra : Bettina Madsen


Dato : 31-08-03 17:32

On 31 aug 2003, Henrik Engel wrote something like this :

> Hej Bettina
>
> På min hjemmeide er den opskrift fra Kille Enna som der bliver
> nævnt og den er simopelthen så god at underground is godt kan gå
> hjem og pakke.
>
> Den står under desserter og Bourbon-Pecan Tærte med Banan is.
>
>
> Henrik Engel
>
> ----------------------
> www.FamilienEngels.net
> ----------------------
>

Tak for linket til din hjemmeside. Jeg vil prøve opskriften af en af
de nærmeste dage, det ligner den opskrift jeg leder efter.
Det kan være jeg vil snuse lidt rundt i de andre opskrifter
også.....det ser så godt ud.

-også tak til jer andre der er kommet med forslag til bananis.

--
Med venlig hilsen
Bettina Madsen

Gitte Sørensen (31-08-2003)
Kommentar
Fra : Gitte Sørensen


Dato : 31-08-03 13:02

30 Aug 2003 07:07:30 GMT, skrev Bettina Madsen
<bma@SLET-DETTEducktrucks.dk> i dk.kultur.mad+drikke:

>Er der nogen af jer der har prøvet at lave bananis med succes?

Jeg har fået denne opskrift af en veninde. Den er neget nem og hurtig
at lave, den smager super, og den kan evt. suppleres med
chokoladestumper, hvis man synes.
Husk på, at jo mere modne bananerne er, jo mere smag er der i dem !!

4 bananer
8 spsk appelsinsaft
150 g flormelis
korn af 1 stang vanille
3 spsk hvid rom (eller evt. Malibu Kokosrom)
1/2 liter piskefløde

Mos bananerne i en foodprocessor sammen med appelsinsaft, flormelis,
vanille og rom.
Tilsæt fløden mens der mixes..
Mix kun lige til det er blevet en jævn masse.
Frys den på ismaskinen.


--
Gitte Sørensen
Hjemmeside (hobby, kunst, camping): http://gydda.dk
Webshop med kosmetik & undertøj: http://kosmetik-tak.dk
Homeparty (kosmetik & undertøj): http://gittes.dk

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste