Hvidløgsbrød
Antal:
Ingredienser:
4 stk. kuvertflûte
1 ds. hakkede flåede tomater
3spsk. olivenolie
knust hvidløg
tørret basilikum
tørret oregano
salt og peber
Fyld:
Fremgangsmåde:
Flûtene skæres på langs og lægges på en bageplade. Alle ingridienserne
blandes (de tørrede krydderier efter behag) og smøres på hvert enkelt flûte.
Derefter bages de i 5-8 minutter ved 200 grader
opskriften er fra
www.bager-kim.dk
"Jane" <kkgnsdlkng@hotmail.com.nejtak> skrev i en meddelelse
news:Xns93E6BCD477162kkgnsdlkng@62.243.74.162...
> Jeg har jo haft held herinde med aubergine inspiration og
> thailandsk fondue, så jeg prøver en gang mere:
>
> For et par år siden købte jeg jævnligt nogle hvidløgsboller
> hos bageren (til min madpakke) når jeg skulle forkæle mig
> selv. De smagte meget af hvidløg. Jeg vil blive glad for at
> finde en opskrift på sådan nogle mad boller med masser af
> krydderurter i. Mener de var ret grove.
>
> Men suk jeg er flyttet til en by langt væk fra den bager
> og den såkaldte bager i Prima er ikke på samme højde rent
> kvalitetsmæssigt.
>
> De frosne hvidløgsbrød man kan købe, er slet ikke noget der
> ligner bare det mindste, idet hvidløget her kommer fra smør
> og de boller jeg savner var ikke fyldt med "en klat frossen
> smør". Så jeg vil ikke være interesseret i opskrifter hvor
> hvidløget blot er noget smør der puttes ind i et papbrød.
> Man må på en eller anden måde kunne få hvidløget ind i selve
> dejen?
>
> Jane
>