"Marianne" <hoyen@lundbak.dk> skrev i en meddelelse
news:3f47c23d$0$32503$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hej
>
> Vi er ved at planlægge nyt køkken (bygger køkken i dagligstuen, så det
> bliver dejligt stort), og i dén anledning skal jeg have gjort noget ved
> krydderierne.
> praktisk, men ikke ret vildt
>
> Hvad gør I andre ? Har nogen løsninGEN??
IKKE i emhættereolen!
For varmt, for fedtet, for ulækkert.
Jeg har både i mit tidligere landkøkken med alt hjemmelavet - og i mit
nuværende mindre køkken haft krydderierne i en skuffe ved siden af komfuret,
og det mener jeg er løsningEN: Nemt at komme til i en fart og overskueligt.
I skuffen lægger du tværlister løst - eller du laver en ramme/bund med
tværlister.
Tværlisterne har en afstand, så de krydderiglas, du normalt køber, kan ligge
ned i alfabetiske rækkefølge mellem dem:
Anis-basilikum-chili-etc....
liste-
esdragon-fennikel-gurkemeje...
liste-
karry-merian-oregano...
liste-
paprika-hvid peber-rød peber-sort peber...
liste
Inderst ligger vanilleglas, boulliontern, tomme glas, der venter på at blive
fyldt, etc.
Derudover har jeg en plastickasse øverst i skabet, hvor jeg har bagepulver,
syltepulver, 4 poser med hvid peber (5 på tilbud for en tyver, etc.)
Hilsen Inger