|
| Kyllingelår Fra : Padmé Amidala |
Dato : 21-08-03 16:34 |
|
Hvor lang tid vil I give almindelige kylligelår ved 200 grader i en
varmluftsovn?
VH
Padmé Amidala
| |
**LOC** (21-08-2003)
| Kommentar Fra : **LOC** |
Dato : 21-08-03 17:10 |
|
45 min...
"Padmé Amidala" <gsagae@geagnhwo.com> skrev i en meddelelse
news:3f44e64c$0$48897$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Hvor lang tid vil I give almindelige kylligelår ved 200 grader i en
> varmluftsovn?
>
> VH
> Padmé Amidala
>
>
| |
kim rasmussen (21-08-2003)
| Kommentar Fra : kim rasmussen |
Dato : 21-08-03 18:48 |
|
hej Padmé Amidala
45 minutter ville jeg give kyllingelår alt efter hvor mange du skal stege
--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet
| |
Martin Andersen (22-08-2003)
| Kommentar Fra : Martin Andersen |
Dato : 22-08-03 11:44 |
|
> Hvor lang tid vil I give almindelige kylligelår ved 200 grader i en
> varmluftsovn?
cirka 1 time
| |
Padmé Amidala (22-08-2003)
| Kommentar Fra : Padmé Amidala |
Dato : 22-08-03 16:29 |
|
Tak alle tre..
vi har nemlig denne diskussion hver gang der skal laves kyllingelår
herhjemme..
jeg mener at 45 min er ok.. og kæresten mener de skal ihvertfald have en
time..
:)
VH
Padmé Amidala
| |
Dorte R.M. Hansen (22-08-2003)
| Kommentar Fra : Dorte R.M. Hansen |
Dato : 22-08-03 21:08 |
|
On Fri, 22 Aug 2003 17:29:19 +0200, "Padmé Amidala"
<gsagae@geagnhwo.com> wrote:
>Tak alle tre..
>vi har nemlig denne diskussion hver gang der skal laves kyllingelår
>herhjemme..
>jeg mener at 45 min er ok.. og kæresten mener de skal ihvertfald have en
>time..
>
Og jeg gør det, at når de magiske 45 minutter er gået, lægger jeg
hovedet lidt på skrå og beslutter mig for at give dem "5 min. mere"
Velbekomme
Dorte
--
http://www.bornholm.nu
Debat
| |
Inger Pedersen (22-08-2003)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 22-08-03 21:12 |
|
"Dorte R.M. Hansen" <dot.ringholm@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:jutckv8pg6jqh63qgohsq3d6l3k22flad1@4ax.com...
> Og jeg gør det, at når de magiske 45 minutter er gået, lægger jeg
> hovedet lidt på skrå og beslutter mig for at give dem "5 min. mere"
Hehe - osse her
Jeg troede, jeg var den eneste, der hopper på den hver gang i stedet for at
beslutte mig til de 50 min. fra start.
Hilsen Inger
| |
Dorte R.M. Hansen (22-08-2003)
| Kommentar Fra : Dorte R.M. Hansen |
Dato : 22-08-03 21:23 |
|
On Fri, 22 Aug 2003 22:11:31 +0200, "Inger Pedersen"
<inger@pedersen.tdcadsl.dk> wrote:
>Hehe - osse her
>Jeg troede, jeg var den eneste, der hopper på den hver gang i stedet for at
>beslutte mig til de 50 min. fra start.
>
Virker desværre ikke her, jeg har prøvet - og de fik alligevel "5 min.
mere"... Mine "5 min. mere" lider vist af at være rimellig fleksible i
mit køkken
God week-end
Dorte
--
http://www.bornholm.nu
Debat
| |
Inger Pedersen (22-08-2003)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 22-08-03 21:37 |
|
"Dorte R.M. Hansen" <dot.ringholm@get2net.dk> skrev i en meddelelse
- og de fik alligevel "5 min.
> mere"... Mine "5 min. mere" lider vist af at være rimellig fleksible i
> mit køkken
Lige præcis - det er jo det, det handler om!
Hilsen Inger
| |
Jan Bøgh (24-08-2003)
| Kommentar Fra : Jan Bøgh |
Dato : 24-08-03 18:48 |
|
Padmé Amidala wrote:
> vi har nemlig denne diskussion hver gang der skal laves kyllingelår
> herhjemme..
> jeg mener at 45 min er ok.. og kæresten mener de skal ihvertfald have
> en time..
Prøv at smage på dem.
Hvis I har diskussionen hver gang, var det vel på tide at samle sig lidt
erfaringer
vh
Jan
| |
Padmé Amidala (24-08-2003)
| Kommentar Fra : Padmé Amidala |
Dato : 24-08-03 20:13 |
|
"Jan Bøgh" <jan@boegh-dot-net> wrote in message
news:3f48f8a3$0$83042$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Padmé Amidala wrote:
>
> > vi har nemlig denne diskussion hver gang der skal laves kyllingelår
> > herhjemme..
> > jeg mener at 45 min er ok.. og kæresten mener de skal ihvertfald have
> > en time..
>
> Prøv at smage på dem.
> Hvis I har diskussionen hver gang, var det vel på tide at samle sig lidt
> erfaringer
>
> vh
> Jan
>
Vi er lidt urokkelige.. For jeg mener stadig at de har fået nok efter 45
min... og han det modsatte
| |
Inger Pedersen (24-08-2003)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 24-08-03 20:18 |
|
"Padmé Amidala" <gsagae@geagnhwo.com> skrev i en meddelelse
> Vi er lidt urokkelige.. For jeg mener stadig at de har fået nok efter 45
> min... og han det modsatte
>
Jamen kunne du så ikke vente 20 min. med at lægge din portion i ovnen?
Vupti: Begge har fået lår, der er stegt tilpas, og maden er færdig på samme
tid.
Hilsen Inger
| |
Padmé Amidala (24-08-2003)
| Kommentar Fra : Padmé Amidala |
Dato : 24-08-03 20:20 |
|
"Inger Pedersen" <inger@pedersen.tdcadsl.dk> wrote in message
news:bib317$2tr$1@sunsite.dk...
>
> Jamen kunne du så ikke vente 20 min. med at lægge din portion i ovnen?
> Vupti: Begge har fået lår, der er stegt tilpas, og maden er færdig på
samme
> tid.
>
> Hilsen Inger
>
Slet ikke nogen dårlig idé...
VH
Padmé Amidala
| |
Jan Bøgh (25-08-2003)
| Kommentar Fra : Jan Bøgh |
Dato : 25-08-03 16:23 |
|
Padmé Amidala wrote:
> Vi er lidt urokkelige.. For jeg mener stadig at de har fået nok efter
> 45 min... og han det modsatte
Intet enkelt svar vil kunne gøre jer begge glade!
Gør som Inger Pedersen foreslår.
vh
Jan
| |
Stefan Garvig (24-08-2003)
| Kommentar Fra : Stefan Garvig |
Dato : 24-08-03 03:09 |
|
Prøv at give dem ca. en time på grill ved 175 grader. Dét bliver så lækkert:
Kødet falder fra benet, og skindet bliver så lækket sprødt.
God appetit!
Venligst
Stefan Garvig
--
**********
For direct reply only:
Remove GED in the email address
sgdataGED@edb.dk
**********
"Padmé Amidala" <gsagae@geagnhwo.com> skrev i en meddelelse
news:3f44e64c$0$48897$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Hvor lang tid vil I give almindelige kylligelår ved 200 grader i en
> varmluftsovn?
>
> VH
> Padmé Amidala
>
>
| |
|
|