"Sally." <Sally@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3f3df909$0$83052$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>
> "Kim Jensen" <kim@litewerx.dk> skrev i en meddelelse
> news:bhjme6$171n$1@news.cybercity.dk...
> > Frk. wrote:
> > || Jeg bruger også de skivede købe "pomfrit" kartofler - og med godt
> > || resultat. Men jeg lader dem tø op først.
> > || Jeg laver det sådan her:
> > || 1 ps. skivekartofler
> > || 1 karton "flødesovs" fra knoor fåes med bl.a. hvidløgssmag og står
> > || ved de øverige knoor sovse
> > || 2 1/4 dl piske fløde
> > || salt og peber
> > || evt løg som der foreslås.
> >
> > Køber du så også løgene skivede og hakkede? "Knorr Løg", måske? Er du
ikke
> lidt dum nu??
> >
> > || Jeg bruger altid de skive kartofler da det går meget hurtigere, og
> > || mine gæster kan ikke smage forskel.
> >
> > Enten lyver dine gæster, eller også har de aldrig smagt/lavet andet
> > selv.
>
> Har du smagt det?
> >
> > Undskyld mit sure opstød; men at sige, at man ikke kan smage forskel på
> > mad tilberedet af frosne skivekartofler og Knorr-tilsætning - og mad
> > tilberedt af nye kartofler, rigtige fløde, og "rigtige" krydderier - er
> > noget gedigent vås. Med mindre, selvfølgelig, man har meget dårlig
> > smagssans.
> >
> > I min studietid brugte jeg meget disse frost-kartofler og alverdens
> > anden "færdigmad". Nu ku' jeg aldrig drømme om at gøre det i samme grad.
> > Når man først har vænnet sig til smagen af GOD mad og fundet ud af, hvor
> > nemt det er, hvorfor så overhovedet spilde sit liv med "den nemme
> > løsning". Jeg fatter det ikke.
>
> Det har du vel ikke hjerne til
> >
> > Jeg lavede flødekartofler (til 2 personer) her til aften. Skrælning og
> > "skivning" af 10 kartofler og 1 stort løg tager 5-10 minutter. Anrette i
> > fad med salt, peber, muskatnød, fløde - 1 minut mere. Og så i ovnen
> > 30-40 minutters tid. Altså, hvor meget nemmere og hurtigere skal man ha'
> > det?
> >
> >
> > (så fik jeg lukket luften ud, tak
>
> Jamen..skulle det være en anden gang...
>
> Jeg synes da du er noget nedladende - men sådan er der jo desværre nogen
der
> er.
Det er ikke et spørgsmål om at være nedladende. FRK fortjener slet ikke have
gæster, når hun udviser så alvorlig mangel på respekt for sine gæster at hun
serverer den slags industriprodukter. Til gengæld må det være nogle meget
høflige gæster, som ikke vil indrømme at de akn smage forskel på FRK's
robotføde og på mad tilberedt med alm. råvarer og ikke mindst med respekt!
> Ang. flødekartoflerne: Jo jeg bruger også rå kartofler og putter løg
> imellem, og hælder så fløde over. + kryderier selvfølgelig.
>
> Sally
> >
> > --
> > Med venlig hilsen
> > Kim Jensen
> > __________________________________________
> > NewsCaster.dk // Port80.biz // kelvin8.com
> >
> >
>
>
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (
http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.507 / Virus Database: 304 - Release Date: 04-08-2003