Jeg så på tv et andet smart trick. De trendy kokke (med lækkert hår)
stegte/bagte bunden på en stegepande, inden de puttede fyld på og smed den i
ovnen. Jeg har prøvet det efter, og det fungerede fint.
"Hans Chr. Vang" <hcvang@coolcomics.dk> wrote in message
news:3f347f1a$0$13184$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Hey, her er bare et trick til folk uden bagesten, eller lignende.
>
> lav pizza dejen, som jeg har beskrevet i tråden om pizzadej der kører i
> øjeblikket.
>
> imens du laver dejen og ruller den, etc, så lad ovnen stå på højeste varme
> med en bradepande aller øverst i ovnen. Har du gril er det endnu bedre,
> knald grillen på.
>
> læg din pizza på et stykke sølvpapir med en smule oliven olie smurt
udover.
> der skal ikke meget til, bare en tsk smurt ud over det hele. læg pizza
> bunden ud på denne før du tilsætter dit fyld..
>
> Tilsæt så fyldet, og hiv bradepanden ud hurtigt, og øverfør pizza'en til
den
> brandvarme bradepande. Prøv at lyst efter, det burde gerne sige
> "
hhhhh" =)
>
> på den måde får du sprød bund, eller i det mindste ikke våd og blød bund -
> afhængig af bundens tykkelse.
>
> hygge
> HC
>
>