/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Gemme friske chili?
Fra : Kasper Munch


Dato : 05-08-03 15:08

Hej NG

Har med succes dyrket mig nogle kinesiske chilier her i sommer og står nu
med en plante der er fyldt til bristepunktet med lækre chilier. Mit
spørgsmål er så hvordan man bedst gemmer disse og bevarer smagen?

Og eventuelt nogen der kan fortælle mig hvordan man sylter dem?



 
 
-V- (05-08-2003)
Kommentar
Fra : -V-


Dato : 05-08-03 15:31

Kasper Munch wrote:
> Hej NG
>
> Har med succes dyrket mig nogle kinesiske chilier her i sommer og
> står nu med en plante der er fyldt til bristepunktet med lækre
> chilier. Mit spørgsmål er så hvordan man bedst gemmer disse og
> bevarer smagen?
>
> Og eventuelt nogen der kan fortælle mig hvordan man sylter dem?


Læs tråden 'Chili' i fra d. 15.7.
Dér er svar på det meste.




-V-



Kai Andersen (05-08-2003)
Kommentar
Fra : Kai Andersen


Dato : 05-08-03 16:08

Køb Jamie Olivers første bog.
der er en genail sylteopskrift næsten bagerst.
Den er for lang til at skrive her, men kan anbefales.

"Kasper Munch" <kasper_munch@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3f2fba49$0$24670$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hej NG
>
> Har med succes dyrket mig nogle kinesiske chilier her i sommer og står nu
> med en plante der er fyldt til bristepunktet med lækre chilier. Mit
> spørgsmål er så hvordan man bedst gemmer disse og bevarer smagen?
>
> Og eventuelt nogen der kan fortælle mig hvordan man sylter dem?
>
>



Steen Jakobsen (05-08-2003)
Kommentar
Fra : Steen Jakobsen


Dato : 05-08-03 20:46


"Kasper Munch" <kasper_munch@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3f2fba49$0$24670$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hej NG
>
> Har med succes dyrket mig nogle kinesiske chilier her i sommer og står nu
> med en plante der er fyldt til bristepunktet med lækre chilier. Mit
> spørgsmål er så hvordan man bedst gemmer disse og bevarer smagen?
>
> Og eventuelt nogen der kan fortælle mig hvordan man sylter dem?

Det er ikke nødvendigt at sylte dem, vi skyller dem bare og fryser dem. Når
vi så skal bruge dem, eller rettere den for dem vi har er meget stærke så
tager vi den blot op af fryseren og snitter den i frossen tilstand mens det
er nemt.
Vi kan dog også lide at lave sambal så det bruger vi også et halvt til et
helt kilo til. vi bruger omkring et kilo stærk chillie om året.

Med venlig hilsen, Steen.



Karina Lehmann (05-08-2003)
Kommentar
Fra : Karina Lehmann


Dato : 05-08-03 20:58

Okay, tak for de gode svar, vil da bare fryse en pose ned med dem.

Mvh Kasper Munch

"Steen Jakobsen" <s.jakobsenannoncekiller@post1.tele.dk> skrev i en
meddelelse news:3f30098c$0$13263$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
>
> "Kasper Munch" <kasper_munch@hotmail.com> skrev i en meddelelse
> news:3f2fba49$0$24670$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> > Hej NG
> >
> > Har med succes dyrket mig nogle kinesiske chilier her i sommer og står
nu
> > med en plante der er fyldt til bristepunktet med lækre chilier. Mit
> > spørgsmål er så hvordan man bedst gemmer disse og bevarer smagen?
> >
> > Og eventuelt nogen der kan fortælle mig hvordan man sylter dem?
>
> Det er ikke nødvendigt at sylte dem, vi skyller dem bare og fryser dem.
Når
> vi så skal bruge dem, eller rettere den for dem vi har er meget stærke så
> tager vi den blot op af fryseren og snitter den i frossen tilstand mens
det
> er nemt.
> Vi kan dog også lide at lave sambal så det bruger vi også et halvt til et
> helt kilo til. vi bruger omkring et kilo stærk chillie om året.
>
> Med venlig hilsen, Steen.
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177506
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408555
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste