Hej Sally
Du skal tage den ud af køleskabet i god tid så bliver den dejlig blød og
smager lækkert.
Hilsen
Grethe
"Sally" <Sally.J@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3f314be0$0$83054$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> det tunmousse med 200g smør i, har jeg tidligere lavet, og jeg døjede med
at
> det blev for hårdt. Er der et fif, eller skal jeg bare tage det ud af
> køleskabet i god tid?
> "gap" <gap@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
> news:3f30ac16$0$32467$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> > Tunfiskemousse
> >
> >
> >
> > 8-10 PERSONER
>
> --------------------------------------------------------------------------
> --
> > ----
> > 2 dåser tun i olie (a ca. 185 g)
> > 200 g blødt smør
> > 1 dl cremefraiche 18%
> > 1 tsk friskpresset citronsaft
> > ½ tsk groft salt
> > friskkværnet peber
> >
> > Pynt: Brøndkarse.
> > Tilbehør: £
> >
> > 200 g ristet hjertebrød eller flutes.
> >
>
> --------------------------------------------------------------------------
> --
> > ----
> > Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Kom tunen i en skål og findel
den
> > med en gaffel. Tilsæt smør, cremefraiche og citronsaft. Rør det hele
> sammen
> > og smag moussen til med salt og peber. Fyld moussen i en postejform
eller
> en
> > skål. Stil den tildækket i køleskab mindst ½ dag. Pynt med brøndkarse
før
> > serveringen.
> >
> > Tip: Moussen kan også anrettes portionsvis med salatblade, citronbåde og
> > brøndkarse.
> >
> >
> > Energifordeling
> > Samlet energiforhold: 11850 kj
> > Fedt: 71 %
> > Kulhydrat: 15 %
> > Protein: 14 %
> >
> >
> >
> >
> >
> > KAROLINES KØKKEN
> > Udskrift fra:
www.karoline.dk - 12-5-2003
> >
> >
>
>