Janni Nørmølle wrote:
> - Kogte halvkolde eller kolde pastaskruer
> - Majs fra dåse (eller frosne)
> - Ærter
> - Skinketern
> - Stegte bacontern el. alm. strimler skåret i små stykker
> - Persille el. purløg til at drysse over
>
> Som dressing til pastasalaten bruger vi thousand island dressing
> eller Heinz tomatketchup (eller begge dele blandet sammen
!
No offense, men det lyder som verdens mest traditionelle (og imho
kedeligste) pastasalat.
Hvorfor ikke prøve at blande dine ris/pasta med avocado, kikærter,
bagte/grillede peberfrugter, revet peberrod, hakket koriander og/eller
ansjosfiléter? Væld det du lyster, og lad resten ligge i køleren.
Derudover kan du jo bruge en ost til, som virkelig smager af noget. En
pecorino eller manchego kunne være en idé.
Til dressingen kunne du blande en sennep efter smag med citronsaft og
hvidvinseddike eller balsamico.
-V-