mums, det lyder godt - jeg er næsten fristet til at købe lidt kalvekød bare
for at prøve.
Kim
"kim rasmussen" <raski@dbmail.dk> skrev i en meddelelse
news:mKhTa.44235$GK.208@news2.bredband.com...
> hej Lisa
>
> Her er mit forslag til dit kalvekød :
>
> Skær kødet i tynde skiver og bank dem dobbelt så store med håndfladen.
> Smør hver skive med pesto og kom en skive parmaskinke eller anden røget
> eller tørret skinke på ,derefter soltørrede tomater i olie skåret i tynde
> strimler,høvl lidt parmasanost på hver skiver og læg et par friske
> basilikumblade også på hver skive .
> Rul derefter hver skive og bind med tandstikkere eller kødnåle.
> Brun rullerne på en pande i olivenolie og kom så et par modne tomater
> hakket ,et lille skalotteløg hakket , en ekstra skive skinke hakket, og 2
> glas hvidvin på lad simre under låg i ca 20-25 minutter til vinen og
> tomaterne er kogt ned .
> Derpå kommes 1/4 liter piskefløde eller madlavningsfløde på og der
reduceres
> igen og til sidst ca 100-150 gram gorgonzola på , smag til med salt og
> peber, simr i 5 minutter .
> Serveres med frisk pasta ,et godt glas vin og evt. brød uhmmmmm
>
>
> --
> Mvh
> Kim Rasmussen
>
www.leChef.dk
> Din køkkenchef på nettet
>
>