[RJ | Wed, 9 Jul 2003 23:44:24 +0200]
>Mad som både er lowcarb og fedtfattig smager skam glimrende .. og er den
>eneste måde jeg kan tabe mig på.. det er blot et spørgsmål om at være
>opfindsom
Naturligvis; det var også lidt min fejl, da jeg simpelthen havde overset
at du også var på "lowfat".
>- og er jeg ikke lige mht. is, som jeg kan spise store mængder af men meget
>sjældent gør da jeg ikke før har haft gejsten til at lave det selv.
Så er det dejligt at du har fået gejsten igen :) Men en ismaskine kan
hjælpe en del dér; det er for dejligt at rende rundt og se hvordan isen
skifter konsistens fra minut til minut :)
>Jeg formoder at løsningen så må være frugt, skummetmælk (måske fromaige
>frais?), æggehvider, mørk chokolade og vanilie stænger samt så lidt sukker
>som muligt? Kunstigt sukker dur ikke.
Pas på med frugt og skummetmælk, da begge dele indeholder relativt meget
sukker (altså i forhold til hvad der bruges) - fromage frais er nok
bedre, da det tilfører en del flere proteiner og en bedre konsistens end
mælken.
Er det alle former for kunstige sødemilder du ikke vil have i kroppen,
eller er det kun nogle? (jeg fornægter ikke din holdning; er blot
nysgerrig).
Personligt har jeg (kunstige) sødemidler jeg ikke vil røre, sødemidler
jeg vil kun vil ha' lidt af og sødemidler der generelt er helt OK (men
jeg er også lidt religiøs dér).
Jeg glemte sidst at foreslå Fun Light som smagsforstærker & sødemiddel i
en sorbet med lidt frugt - men ser nu at når du ikke vil have kunstige
sødmidler, er det næppe relevant.
René
www.rene.hjorth.com
&
www.lowcarb.dk