In article <be63il$6au$1@news.net.uni-c.dk>, Kitti Egevang
<kittislet@dettemail4us.dk> wrote:
> Hej Gruppe.
>
> Håber at der er nogen her som har et godt forslag....
> Min mand og jeg står og skal have vores amerikanske penneven på besøg.
> Han har tidligere været her, men det var "kun" til kaffe og kage.
> Nu har vi så inviteret ham til middag
> Men nu er det så at jeg står mellem to menuer....
> På den ene side synes jeg at det kunne være sjovt at lave rigtig dansk mad
> f.eks. frikadeller med persillesovs.
> Men på den anden side skal det måske være lidt "flottere" med steg og
> flødekartofler.
> Hvad synes I?? Vi har spurgt ham hvad han spiser, og han spiser stort set
> alt!!
Kalvekrebinetter med ærter og gulerødder samt nye kartofler.
Da det netop nu er sæson, skal det være friske bælgede ærter og nye
gulerødder og drysset med ny persille.
Lad gulerødderne koge et par minutter - tilsæt ærter - kog bare lidt
mere - og jævn med en melbolle.
Så er der stadig lidt bid i grønsagerne.
Jordbær med fløde til dessert.
Det serverede vi for nogle amerikanere for et par år siden - og det
gjorde stor lykke.
Husk at amerikanere spiser rigtig meget kød - vel nok noget der ligner
300 gram pr. person. Jeg kunne slet ikke spise så meget da vi var
derovre en tur.
Venlig hilsen
Villy Erichsen