|
| Fisk til grillen? Fra : Mads Thorning Peders~ |
Dato : 02-07-03 23:32 |
|
Hvad ville I anbefale af fisk til at smide på en grill? Der er selvfølgelig
den "obligatoriske" med at smide en ørred i staniol med urter, kartofler
m.m., men jeg havde mere forestillet mig nogle "portionsstykker" i stil med
når man stiller med en bøf pr. mand.
Evt. ideer til tilbehør til fisken modtages også med kyshånd.
--
Mvh Mads
----
Fjern sletmig fra mailadressen ved besvarelse
| |
Morten Juel (03-07-2003)
| Kommentar Fra : Morten Juel |
Dato : 03-07-03 00:16 |
|
> Hvad ville I anbefale af fisk til at smide på en grill? Der er
selvfølgelig
> den "obligatoriske" med at smide en ørred i staniol med urter, kartofler
> m.m., men jeg havde mere forestillet mig nogle "portionsstykker" i stil
med
> når man stiller med en bøf pr. mand.
Vi griller laksefilet det er lækkert
Mvh
Morten
| |
Anders Hagstrøm (03-07-2003)
| Kommentar Fra : Anders Hagstrøm |
Dato : 03-07-03 00:58 |
|
"Morten Juel" <MP@stofanet.invalid> wrote
> Vi griller laksefilet det er lækkert
Har smiley'en hermed overtaget punktummets plads?
/Anders
| |
Padmé Amidala (03-07-2003)
| Kommentar Fra : Padmé Amidala |
Dato : 03-07-03 05:08 |
|
Tun er også suverænt at grille. Skal krydres først med lidt s/p og så ellers
bare på risten. Tun har godt af at være en anelse rå i midten, så smager den
af mest.
VH
Padmé Amidala
| |
Jakob Høppermann (06-07-2003)
| Kommentar Fra : Jakob Høppermann |
Dato : 06-07-03 00:07 |
|
Små, hele makraller med hoved og hale skal bare have et par minutter på hver
side på en grill. Det er lækker sommermad som desuden er særdeles billigt!
Serveres med nye kartofler og det smager lækkert!
--
Mvh
Jakob Høppermann
| |
Agelby (06-07-2003)
| Kommentar Fra : Agelby |
Dato : 06-07-03 23:46 |
|
Vi kan anbefale hellefisk (filet), men pas på - fisken er meget porøs.
V.h.
Mette og Henrik Agelby
| |
|
|