"Kevin Edelvang" <ingenspam@mig.invalid> skrev i en meddelelse
news:3efd6766$0$97223$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Susanne wrote:
>
> > Jeg har en del blade salvie liggende og jeg aner ikke hvad man kan
> > bruge dem til.
>
> Saltimbocca er et godt bud. Til 2 personer skal du bruge 4
> kalveschnitzler, 4 skiver parmaskinke samt salvie, mel og hvidvin.
>
> Schnitzlerne bankes flade med en flad kødhammer
> Salviebladene lægges henover (2-3 blade pr. schnitzel)
> Ovenpå dette en skive parmaskinke
> Schnitzlerne vendes godt i mel og steges 1½-2 minutter på hver side i
> lidt olie og smør (hvis man steger parma-siden først hænger de bedre
> sammen)
> Efter de 3-4 minutters stegetid hældes et par deciliter god
> hverdags-hvidvin (f.eks. Frascati) over schnitzlerne og koger et par
> minutter, til det bliver "tykt".
>
> Serveres med blandet salat med olie og eddike eller ovnstegte kartofler.
> En romersk klassiker, der altid har succes!
>
> Bemærk i øvrigt, at retten tager maksimalt 15 minutter at lave - alt
> inklusiv!
>
> Mvh
> Kevin Edelvang
>
>
Mange tak for svaret. Det lyder rigtig lækkert. Jeg er dog lidt usikker på
det der med at stege parmaskinken. Er det ikke syndt? Men jeg tror nu
alligevel at jeg vil prøve, selvom det vil være svært for mig at skulle
stege parmaskinken. Jeg får helt ondt i hjertet ved tanken
Med venlig hilsen
Susanne