zcully wrote:
> Jeg søger en god, nem og sund opskrift på Coleslaw (altså uden
> mayonaise).
http://www.google.com/groups?q=coleslaw+frais+group:dk.kultur.*&hl=da&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&selm=9kmift%24srk%241%40news.net.uni-c.dk&rnum=1
Her er artiklen:
<bsbs@privat.tele.dk> wrote in message
news:iljpmt0op2ii7vdn07hn7uphatar32p353@4ax.com...
> Hvordan laver jeg en mager coleslaw?
Man kan jo altid diskutere om det så ER coleslaw, men følgende gør sig
nogenlunde fornuftigt:
½ hvidkål rives/snittes fint og lægges i vand i nogle timer (kan undlades -
kålen bliver lidt stærkere i smagen, hvis ikke den vandes ud).
2 gulerødder rives eller snittes også.
1 bæger fromage frais smages til med lidt citronsaft, salt, hvidt peber og
eventuelt lidt (rør)sukker. Istedet for tilsætning af den obligate mayonaise
rører jeg ofte en æggeblomme (evt. et bæger af den pasteuriserede slags) i
Gulerod og hvidkål røres i ovenstående og du har en meget fedtfattig gang
tilbehør.
mvh
Jan