Kevin Edelvang wrote:
>> Hvis jeg blev præsenteret for en ovngratineret ret af en sådan
>> art, hvor kokken havde brugt pastaskruer, ville jeg også kalde det
>> lasagnette.
>
> Det ville jeg aldrig gøre. Ville jeg blive på jorden, ville jeg kalde
> det "Gratinerede pastaskruer med kødsovs". Skulle jeg absolut være fin
> på den, ville jeg kalde det "Fusili al forno".
Det har ikke noget at gøre med at være fin på den. Jeg skrev som jeg
gjorde for at sige, at jeg tror *Knorr* sondrer mellem lasagne og deres
lasagnette på "størrelsen af pastaen". Og siden du tilsyneladende er
velbevandret i italiensk kan du vel også se logikken i navnet?
> Lasagnette... Ak ja. Lav en god lasagne selv. Det er næsten ligeså
> billigt, næsten ligeså nemt og MEGET bedre.
Enig - men det var heller ikke dét spørgsmålet gik på.
--
Med venlig hilsen Homer.
After eating an entire bull, a mountain lion felt so good he started
roaring. He kept it up until a hunter came along and shot him...
The moral: When you're full of bull, keep your mouth shut.