"Peter Fleinert" skrev d. 08-06-03 15:18 dette indlæg :
> Nu da bukkesæsonen er kommet godt i gang, er der et spørgsmål jeg må
stille.
> En kollega og jeg undrer os over at der er noget bukkekød der
"smuldrer" når
> man skærer i det tilberedte kød. Vi har nogle teorier, men ved ikke om
de
> passer. Kan det være stress, eller hvis dyret er blevet anskudt, så
det
> forbløder eller noget helt tredie.
> Håber nogen kan hjælpe, venlig hilsen Peter.
>
>
Hej Peter
Det er fordi i steger ved for høje temperaturer.
Vildtkød er meget blodholdigt og vil blive tørt og smulre ved
udskæring,hvis det steges ved høje temp.
Brug langtidsstegning og bevar saft og kraft i kødet.
Vil i stege ved højere temp så spæk eller barder kødet.
mvh mcloud
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"