"Klaus Alexander Seistrup" <spam@magnetic-ink.dk> skrev i en meddelelse
news:f54eeb0d-9a3f-416f-8322-5b87f90307f5@news.szn.dk...
> Leif Langeskov Poulsen skrev:
> Jeg tror at du regner forkert. Jeg tror at det er den samme slags
> folk der poster opskrifter her, som osse lægger dem ud på sider på
> www. Jeg tror at du vil få lisså mange forskellige svar ved at
> spørge her, som ved at søge på www, da det i allerhøjeste grad er
> et sprøgsmål om smag. Fx er kogetiden for kidneybønner angivet til
> 45 minutter på den pose jeg har i spisekammeret, men jeg koger dem
> gerne 2½-3 timer.
Kog 10 minutter - skift vand - lad snurre 30 minutter er tilsyneladende
passende i mit køkken, og så skal jeg nok lade være at spørge en anden gang
...og dog - Den skal eller hinde der dækker bønnen skal den fjernes eller
spiser man den med. " Det kan jeg gøre som jeg synes", ja men hvad
foretrækker garvede bønnespiser? Jeg synes den er ubehagelig og kiler sig op
mellem tænderne og klistrer til ganen. Er det fordi den er kogt for lidt
eller bliver den aldrig mør?
mvh. leif