/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvorfor skiller sovs?
Fra : news.sunsite.dk


Dato : 24-05-03 16:48

Vi sidder og diskuterer hvorfor sovs skiller
Kan en jævnet sovs skille?
Kan en opbagt?

mvh
Kim Bille



 
 
Inger Pedersen (24-05-2003)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 24-05-03 17:40


"news.sunsite.dk" <no@way.com> skrev i en meddelelse

> Vi sidder og diskuterer hvorfor sovs skiller
> Kan en jævnet sovs skille?

Ja, hvis den indeholder mere fedt, end melet kan optage - og der kun er lidt
væske.

> Kan en opbagt?

Ja, ditto

Desuden kan man lave "skilt sovs", f.eks. ved at lave sovsen med sky, fløde
og ribssaft.
Og så er der alle uheldene med hollandaisesovs - og måske flere endnu.

Hilsen Inger






news.sunsite.dk (25-05-2003)
Kommentar
Fra : news.sunsite.dk


Dato : 25-05-03 14:09

"Inger Pedersen" <inger@pedersen.tdcadsl.dk> wrote in message
news:bao794$ji$1@sunsite.dk...
>
> "news.sunsite.dk" <no@way.com> skrev i en meddelelse
>
> > Vi sidder og diskuterer hvorfor sovs skiller
> > Kan en jævnet sovs skille?
>
> Ja, hvis den indeholder mere fedt, end melet kan optage - og der kun er
lidt
> væske.
>
> > Kan en opbagt?
>
> Ja, ditto
>
> Desuden kan man lave "skilt sovs", f.eks. ved at lave sovsen med sky,
fløde
> og ribssaft.
> Og så er der alle uheldene med hollandaisesovs - og måske flere endnu.
>
> Hilsen Inger

Tak for det Inger



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177506
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408561
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste