"mack" <ottesen_SPAM-MIG-IKKE_@sol.dk> writes:
> Jeg har et stykke skinkekød liggende min fryser (tror det er en lille
> skinkemignon), som jeg ikke helt ved hvad jeg skal stille op med.
> Forestiller mig måske noget med noget krydret smøreost og så pakket ind i
> butterdej. Men kunne godt bruge nogle lidt mere konkrete anvisninger. Kan
> jeg med fordel lægge et snit og komme smøreost ind i kødet - eller skal jeg
> kort og godt smøre det uden på kødet og derefter pakke det ind i butterdej?
> Skal kødet brunes først, eller? Skal jeg gøre noget helt andet?
Steg den som vildt og spis den med nye kartofler, en god brun sovs og
en gang sukkerkogte æbler med ribegele.
Det smager i hvert fald godt. Jeg har skrevet opskriften ned på min
hjemmeside på adressen:
http://www.trinekc.dk/Opskrifter/hovedretter.html
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.triane.dk, billig overnatning i Nordjylland
http://www.bierstedjuletraeshandel.dk, æresporte og gran
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder