Nette wrote:
> Dvs. at der er meget andet end
> T-bonesteaks og pølser.
....altså: folk tar selv kødvarer (og kun kødvarer) med...
> Siger du her, at der ikke er andet end steaks og pølser,
....menuen består bare af dé kødvarer, som folk tar med - jeg
laver så en kartoffelsalat til dem...
> eller er jeg
> gået glip af et indlæg fra dig?
....næppe
> ( Det sker nemlig ofte på den her
> nyhedsdims)...
....ok!
> Hvis der ikke er andet end de to ting, så ville jeg nok
supplere med
> noget brød,
....det er osse et problem, hvis der blir en masse til overs af
dét...
> en gang grøn salat
....det samme dér...
> og så beregne ca. 250 gr. kartofler
> pr. mand. Må der ikke være andet end de to ting, så ville jeg
sige
> 350 g.
....okay!
> og så fylde lidt agurk og tomat i også, sådan den fylder lidt
> mere.
....*har* en opskrift - tomater indgår som pynt...
....jeg har så tænkt mig at købe kartoffelchips ved siden af...
> Når mænd er sammen alene, har de det med at grovæde...
....he he
> Pudsigt nok, så kan JEG ikke smage forskel på om det er nye
kartofler
> eller ej, når det er i en kartoffelsalat.
....ja, hvis *alle* bare havde det på dén måde...
....jeg tør nu ikke andet end købe nye danske
--
Med venlig hilsen
Hans