|
| Gule Ærter Fra : Coffea ramosa |
Dato : 20-05-03 04:42 |
|
Må ha lyttet lidt for meget til De Nattergale's sang om gule ærter. Her
forleden prøvede jeg for første gang møllerens gule ærter, det smagte rigtig
godt med frisk timian i.
Men møllerens gule ærter ligner slet ikke ærter, de er nærmest kværnede, og
suppen bliver uden fylde, medmindre man putter kartofler i.
Hvor sku man finde rigtige gule ærter, som ikke bliver helt til grød når man
koger dem?
| |
Peter W. Bosse (20-05-2003)
| Kommentar Fra : Peter W. Bosse |
Dato : 20-05-03 06:13 |
|
"Coffea ramosa" <no@mail.com> skrev angående Møllerens gule ærter...
God skik og orden!!..
Det ville være rart om du fremover signere slutningen
af dine indlæg med et navn!! .. (han/hunkøn)?? ..
På forhånd tak!
--
Mvh.
Peter W. Bosse
| |
Coffea ramosa (20-05-2003)
| Kommentar Fra : Coffea ramosa |
Dato : 20-05-03 13:00 |
|
> God skik og orden!!..
>
> Det ville være rart om du fremover signere slutningen
> af dine indlæg med et navn!! .. (han/hunkøn)?? ..
>
> På forhånd tak!
Selv tak, jeg synes også gule ærter er gode..
- Coffea Ramosa (hankøn)
| |
Jan Bøgh (20-05-2003)
| Kommentar Fra : Jan Bøgh |
Dato : 20-05-03 15:21 |
|
"Coffea ramosa" <no@mail.com> wrote in message
news:bad5bu$jlg$1@news.net.uni-c.dk...
> - Coffea Ramosa (hankøn)
Næh - Coffea Ramosa er hunkøn. Hvad er i øvrigt Coffea Ramosa?
vh
Jan
| |
Coffea ramosa (20-05-2003)
| Kommentar Fra : Coffea ramosa |
Dato : 20-05-03 15:51 |
|
> > - Coffea Ramosa (hankøn)
>
> Næh - Coffea Ramosa er hunkøn. Hvad er i øvrigt Coffea Ramosa?
Ja du har ret, jeg burde hedde Ramose.
Ramosa betyder "with many branches" på latin, og coffea er kaffeplanten. en
kaffeplante med mange stilke/grene, som iøvrigt ikke kan drikkes.
| |
Inger Pedersen (20-05-2003)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 20-05-03 15:50 |
|
"Coffea ramosa" <no@mail.com> skrev i en meddelelse i.
>
> Hvor sku man finde rigtige gule ærter, som ikke bliver helt til grød når
man
> koger dem?
>
I ethvert supermarked.
De fås som hele eller flækkede i ½ kg. poser.
De er lidt mere besværlige (skal bl.a. stå i blød og koge længere), men det
er umagen værd.
Hilsen Inger
| |
|
|