Arg, er langt fra det mørke jylland til Frederiksberg... :-/
Nå, men bor man i omegnen af Århus er der også mulighed for *ægte* pizza'er
hos:
http://www.laluna.dk/MenuKort/AnticaP.htm
"Mrs Krabappel" <sandra@nospam.dk> wrote in message
news:baajpa$r6m90$1@ID-149139.news.dfncis.de...
> Hvis du ikke bor for langt væk fra krydset mellem Ndr Fasanvej og
Smallegade
> (på Frederiksberg), og har lyst til at prøve *rigtig* italiensk pizza, så
er
> det kommet Stedet med S.
> Jeg skal måske skynde mig at sige til de evt. mistænskomme til stede, at
jeg
> har ingen "royalty" og jeg skriver af ren entusiasme for deres produkter!
> De to ejere er bagere og har tidligere arbejdet i andre italienske
pizzeria,
> og har nu lige startet nordens første økologiske pizzeria. Hvis du kender
og
> elsker "La Vecchia Signora", dette er take-away svaret på den! (NB to
> uafhængige ejere)
>
> Det bedste er:
> - mega pizza menu med udsøgte råvarer og "ægte" sammensætninger, som gør
at
> du ikke finder på menuen hverken Ufo, Shawarma, Pastrami, Hawaii,
Bolognaise
> (!) og andre afskyeligheder. Der er til gengæld 4 formaggi med provola og
> scamorza, og flere pizza med bøffelmozzarella - der, hvor det giver
> mening...
> - priserne er ikke højere end tyrker-pizza på Jyllingevej (fik reklamen
mens
> jeg studerede P&M menuen!), faktisk billigere!
> - pizzabunden er virkelig god - tynd, sprød, og smager også godt
> - de har Pane di Genzano DOP og Pugliese og andre brødtyper - og koster
ikke
> mere end fx Il Fornaio, tværtimod...
> - de har rigtig udsøgte delikatesser bl.a. pasta som Linguine, Paccheri,
og
> ris "Carnaroli" (den absolut bedste til risotto)
>
> Eneste minusser:
> - det er lidt svært at parkere tæt på. I aftes vi brugte dog en thermo
pose
> (dem man bruger til dybfrost) til transport (1Km) og pizzaen var meget
varm
> da den kom hjem!
> - der er ikke brød om søndag, men da pugliese er pr. definition
"gemmebrød",
> skal man bare købe mere om lørdag...
>
> Sandra
>
>