"Soren Lindholt" <lindholt@REMOVEperson.dk> skrev i en meddelelse
news:01c31f8c$976afec0$f20b12ac@pc4148...
> Mikkel Winther <mikkel.wintherNOSPAM@mail.dk> wrote in article
> <3ec951d1$0$83054$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk>...
>
> > Tak for svaret. Hvis jeg ikke lige finder det i min lokale Super
Brugsen
> > bruger jeg bare brun farin i stedet.
> >
> Jeg fandt noget for nylig i Søstrene Grene, i England er det
almindelig
> forekommende i alm. butikker.
> Det er voldsomt godt i Irish Kaffe
> --
> Soren
>
http://motortosse.dk
I følge Claus Meyer laver De Danske Sukkerfabrikker, et produkt, eller
rettere, de kan ikke undgå det, nemlig den sukkermelasse der kommer
fra sukkerkogeren og derfra sendes til centrifugen og slynges til
hvidt sukker. Dette produkt, uagtet det er roesukker, smager iflg.
Meyer godt. Men sukkerfabrikkerne har nærmest selv indrømmet at de er
nogle krystere og tør ikke slippe dette produkt løs i handelen.
mvh
Jørgen