Skær kød, fisk eller pølse i så lange strimler, at de netop ikke falder fra
hinanden.
Læg dem på plastunderlag i mikrobølgeovn og varm kun så meget, at protein
koagulerer.
Spis straks, eller - især -
Lad tørre og brug som snacks nårsomhelst, hvorsomhelst, evt sammen med
pitabrød skåret i strimler og tørret.
Ingen brug for køleskab eller tallerken eller kniv&gaffel - dovent,
æstetisk, hurtigt, fuldgyldig sund mad
Når en vis opvarning er sket, og derefter tørring, sker selv efter måneder
ingen harskning -
jeg har depoter stående hist og pist i stuen og spiser for sjov og til te,
kaffe, øl, vin som måltid - kun er der et småproblem inden tørhed, nemlig at
min kones katte snupper fisken (sild der ligesom medisterpølse halveres to
gange på langt til kvarter.
Alskens dip kan bruges (smør, løgfedt, smagspulvere rørt op med vand eller
mælk, japalenos/salsa blandinger)
hvis man har tid at komplicere sagen når man overfaldes af (lækker)sult.
At forme til lange tænker - især tyndere end breadsticks som det er
inspireret af - betyder tørring sker hurtigt og ingen mugnings-risiko .
Bruger man som underlag flamingoskum-bakker .
som rå sild købes i i Netto
, kan man lægge madpindene , så de ikke kommer til at klæbe sammen, og
bevarer lang lige form
--
Bo Warming
Bjelkes Alle 46
2200 København N
Tel: 3586 1000
Fax: 3586 1001
http://www.glistrup.com