"Lene" <lene73dk@yahoo.dk> skrev i en meddelelse...
> Er der nogen der har en opskrift på hotwings?
Selvom du har skrevet hele 2 gange, - så får du kun 1 opskrift!
Cajun kyllingevinger:
4 pers.
4 store eller 8 små kyllingevinger
Urtepasta:
5 laurbærblade, knuste
¾ tsk kommenfrø
¾ tsk cayennepeber
¾ tsk stødt koriander
¾ tsk stødt spidskommen
4 fed hvidløg, fint hakkede
1½ tsk sennepspulver
2 tsk paprika
1 spsk frisk eller ¾ tsk tørret timian
1 tsk salt
2 spsk cognac
2 spsk citron- eller limesaft
Opvarm ovnen til 190°.
Knus laurbærbladene til pulver i en morter, tilsæt kommenfrø,
cayennepeber, koriander, spidskommen, hvidløg, sennep, paprika,
timian og salt og knus det sammen i 10 minutter. Kan også knuses
i en køkkenmaskine eller blender. Tilsæt cognac og citron- eller
limesaft og rør det sammen til en tyk pasta.
Smør vingerne med urtepastaen. Læg vingerne på en bageplade
og bag indtil de er mørkebrune og sprøde, ca. 30-35 minutter. - Voila!
Serveres evt. med masser af ris og brød.
PS: Ovenstående urtepasta er også velegnet til grillsauce.
Evt. se massevis af opskrifter på Hot wings, - søg i Google grupper:
(på engelsk)..
http://makeashorterlink.com/?G4BB12294
Go' fornøjelse!
Mvh.
Peter W. Bosse
Apropos vore fjedrede venner:.
Er der nogen, der kan huske, at kyllinger rent faktisk engang havde
en karakteristisk kyllingesmag? Og at de kunne levere en sauce, der
smagte af noget? - Uhhmm!
Ak ja, de tider er forbi, hvis man ikke har venner med egen hønsegård.
Men alligevel er kylling utrolig populær mad - det skyldes vel dels, at
de nye generationer ikke forestiller sig, at kylling skal smage af noget
som helst, og dels at det er billig, kaloriefattig og hurtig mad.
Ja, så billig at man kan få 5 kyllinger for under 100 kr, og de penge er
så givet ud til dyremishandling.