On Mon, 12 May 2003 21:22:53 +0200, zcully wrote
(in message <3ebff488$0$298$ba624c82@nntp05.dk.telia.net>):
> Jeg har tit bagt brød efter den alm. vand, gær, olie, mel opskrift og det
> bliver også noget ganske udemærket brød. Har bl.a. brugt det meget til
> pitabrød.
>
> Men men men er der ikke en smart måde at tilføre det noget nyt uden at komme
> alt for mange andre ting i?? Hvad plejer i at gøre?
>
> På forhånd tak.
>
> /Zcully
>
>
Jeg kan finde på at putte 1 hvili i (hakket), eller frisk mynte, eller frisk
persille (og lidt hakket hvidløg), eller skifte ud alt?halvparten? af vandet
med knuste tomater fra dåse, eller hive noget ost i (Danablue er blant mine
favoritter), eller oliven, eller (hvad jeg ellers har af rester i køleskabet
- jeg har "brødbagemaskine" og bager derfor kun eet brød om gangen go bliver
derfor aldrig lei af at eksperimentere. -og ja, Det har hendt at brødet ikke
blev så godt som jeg havde håbet, men da er det bare at prøve igen med lidt
mindre eller lidt mere eller noget helt andet i maskinen
bjørn