Lisbeth Jacobsen skrev:
>
>I øvrigt er det ikke mit indtryk, at personalet - ikke i de butikker hvor
>jeg kommer - har for vane at bumle rundt med varer, der dårligt tåler tryk.
>De hælder sjældent fra kasse til kasse, men sætter hyppigst kasserne
>ind.....
Det vil jeg holde øje med når vi flytter tilbaget til Danmark om nogle
måneder. Jeg har ikke haft så meget focus på det de seneste år når vi
har været hjemme på ferie. Men det er da dejligt hvis i hvert fald
personalet behandler frugten mere skånsomt. For nogle år siden så jeg
jævnligt (i supermarkeder) at personalet hældte, bogstaveligt talt,
kassevis af æbler op på de borde med kant hvor frugten normalt ligger
til salg.
Så må næste skridt være kundeopdragelsen...
>
>Du kan ofte - ved bare at dufte og se på frugt/grønsag - vurdere, om den er
>moden.
Personligt plejer jeg heller ikke (kan dog ikke sige altid) at gå og
trykke på frugten - jeg har det dårligt med at beskadige en frugt som
jeg beslutter at lade ligge i forretningen. Så jeg prøver også at
vurdere ud fra udseende og evt. duft.
Så måske skal der køres en "duft til din frugt" kampagne så vi alle
kan lære at vurdere modenhed på duften
Håber at alle fra fra plukker til kunde vi blive opmærksomme på at
behandle frugt (og grøntsager) pænt - det er nemlig ret træls at slæbe
et læs frugt hjem med henblik på at have det liggende - og dagen efter
begynder det at rådne på grund af alle trykkene.
--
mvh
Jørgen Linde Sørensen
(den anførte mail-adresse er gyldig - - -
- - - i hvert fald da dette indlæg blev postet