Når jeg skal åbne en genstridig plast-emballage, har jeg lært mine børn at
prøve at klare sig med tænderne og hænderne - det er der sport i. En af de
første FarTilFire film viste åbning af konservesdåse med en sten (på
skovtur) - så vidt går jeg dog ikke!
Brug af saks er selvfølgelig hurtigere - og det er den især, når mad skal
findeles og der er så rodet på køkkenbordet, at der ikke er plads til et
spækkebræt.
Det er imponerende at se TV-kokke findele persille og løg med en kniv mod
brættet og lynhurtige bevægelser - kan du det? - men jeg synes at en god
solid saks gør livet enkelt for os uprofessionelle fumlertumlere, og det
findelte kan så falde lige ned i blandingens-skålen
Færre mellemstationer giver da forresten mindre salmonella-risiko, hvis man
går op i det.
Når man skal skære kage, brød og andet op ved bordet, er saks også et
dejligt enkelt instrument, og man krummer ikke over hele bordet og man
behøver ikke plads til de store armbevægelser
--
Bo Warming
Bjelkes Alle 46
2200 København N
Tel: 3586 1000
Fax: 3586 1001
http://www.glistrup.com