/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
hvidløg
Fra : Jens Nielsen


Dato : 27-04-03 13:43

jeg har en del hvidløg liggende - kan disse fryses ned???

mvh
jens



 
 
Klaus Alexander Seis~ (27-04-2003)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 27-04-03 14:05

Jens Nielsen skrev:

> jeg har en del hvidløg liggende - kan disse fryses ned?

Ikke at jeg har prøvet, men bliver det ikke noget splat? Jeg tror
jeg ville vælge at pickle dem.


// Klaus

--
><>    unselfish actions pay back better

Ole Stigaard (27-04-2003)
Kommentar
Fra : Ole Stigaard


Dato : 27-04-03 15:26


"Klaus Alexander Seistrup" <spam@magnetic-ink.dk> skrev i en meddelelse
news:ce10f990-d0c4-4a8e-b7fb-62f27c98c870@news.szn.dk...
> Jens Nielsen skrev:
>
> > jeg har en del hvidløg liggende - kan disse fryses ned?
>
> Ikke at jeg har prøvet, men bliver det ikke noget splat? Jeg tror
> jeg ville vælge at pickle dem.
Uhm, se _det_ er lækkert! En chili-marinade kan anbefales...

Ole S



Mads Thorning Peders~ (27-04-2003)
Kommentar
Fra : Mads Thorning Peders~


Dato : 27-04-03 15:27


"Klaus Alexander Seistrup" <spam@magnetic-ink.dk> skrev i en meddelelse
news:ce10f990-d0c4-4a8e-b7fb-62f27c98c870@news.szn.dk...

> > jeg har en del hvidløg liggende - kan disse fryses ned?
>
> Ikke at jeg har prøvet, men bliver det ikke noget splat? Jeg tror
> jeg ville vælge at pickle dem.

Hvordan gør man det?

Mvh Mads



Klaus Alexander Seis~ (27-04-2003)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 27-04-03 15:43

Mads Thorning Pedersen skrev:

>> jeg ville vælge at pickle dem.
>
> Hvordan gør man det?

Tag en opskrift på mælkesyregærende saltagurker og erstat agurker
med hvidløg. ;)

Noget i retning af: Pil alle hvidløgene og læg dem lagvist med dild
eller vinblade i fx et sylteglas. Overhæld med kuldslået saltvand
(1 spsk salt pr. liter) og lad hele molevitten gære til vandet atter
er klart (en 2-3 uger, vil jeg skyde på). For et extra pift, læg
friske eller tørrede chilipebre i lagene.


// Klaus

--
><>    unselfish actions pay back better

Margit (29-04-2003)
Kommentar
Fra : Margit


Dato : 29-04-03 17:15


"Jens Nielsen" <jensnielsen@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3eabd030$0$10416$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> jeg har en del hvidløg liggende - kan disse fryses ned???
>
> mvh
> jens
>
>
Ja. De kan sagtens fryses. Del dem i fed og frys dem i en tæt boks.
Jeg har altid nogle liggende i min fryser.
Mvh. Margit



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste