"Anne Britt Jensen" <baklava@e-box.dk> skrev i en meddelelse...
> Jeg har fået nogle runde flade brød i tyrkiet, som mest af alt minder om en
> kæmpe kanelsnegl.
> Men fyldet er bare tahin og noget andet sødt
>
> Har prøvet at eksperimentere med forskellige muligheder, men uden held.
>
> Er der mon nogen som ved hvad jeg taler om og som har en opskrift.
Næh, - men prøv linket herunder, om der ikke skulle være noget som
kan bruges..
Søgte i Google grupper efter tahin group:dk.kultur.mad+drikke..
(Resultaterne 1 - 10 ud af ca. 26 hits. - Søgningen tog 0.03 sekunder:
http://makeashorterlink.com/?S55E15154
- eller hvis det blot er for Tahin-salaten alene..
http://mp.sol.dk/madogvin/samlingen/o0040164.html
3 dl tahin (sesampasta)
10 stilke bredbladet persille
1 dl vand
3 fed hvidløg
1 citron, saften af
Pynt:
persilleblade
lilla oliven (calamatas)
Hak persillen groft. Hvidløg, persille og vand køres til en fin, tynd vælling
i food-processor, tahin tilsættes og køres med, til grøden er ensartet.
Smages til med citron og salt. Vand og citron bruges til at regulere
konsistensen i en tahin-salat med: citronsaft fortynder, vand gør tykkere.
Pyntes med en krans af persilleblade og lilla oliven.
PS: Søgning efter tidligere indlæg i dk.kultur.mad+drikke:
http://groups.google.com/groups?oi=djq&as_ugroup=dk.kultur.mad%2Bdrikke
--
Mvh.
Peter W. Bosse
Spis, elsk og drik! Resten er ikke et fingerknips værd.
- Ejler Jørgensen